BHV Herhaling E-learning Cursus (incl. halve dag praktijk)

Duur Slechts een halve dag
Tijdsduur 09:00 tot 12:30 of 13:00 tot 16:30
Studiebelasting E-Learning (3-4 uur)
Certificaat Erkend BHV certificaat met een geldigheid van één jaar
Groepsgrootte Maximaal 13 personen

Inhoud

Onze BHV Herhalingscursus met E-learning biedt een praktijkgerichte benadering met een eigentijdse twist. Deze cursus omvat niet alleen de vertrouwde praktijkvaardigheden, maar integreert ook een online E-learning module om jouw kennis naar een hoger niveau te tillen. Hierdoor ben je na afloop niet alleen up-to-date met de praktische handelingen, maar beschik je ook over de meest recente theoretische inzichten.

Tijdens deze cursus combineren we praktijk en digitale leermiddelen om jouw vaardigheden en kennis op te frissen. Je zult praktijkoefeningen uitvoeren, zoals reanimeren, het gebruik van een AED en het blussen van een beginnende brand, waardoor je zelfvertrouwen in noodsituaties groeit.

 

Kosten

De investering voor onze BHV Herhalingscursus met E-learning bedraagt €189,00 excl. btw. Deze prijs is inclusief een door Kiwa erkend BHV-certificaat (1 jaar geldig), een smakelijke lunch, en onbeperkte koffie en thee. Wat deze cursus extra waardevol maakt, is de toegang tot onze E-learning module, die je de kans geeft om de theorie op jouw eigen tempo en op jouw eigen plaats te bestuderen.

Het cursusboek voor de BHV Herhalingscursus is niet standaard inbegrepen, maar je kunt de cursus volgen met het boek van de BHV Basis Cursus. Als je echter een nieuw boek wilt bestellen, is dat natuurlijk mogelijk.

 

Is je certificaat ouder dan 1 jaar en 3 maanden? Dan adviseren wij om de BHV Basis Cursus te volgen om je certificering te vernieuwen.

Voor Wie?

De BHV Herhalingscursus met E-learning is bedoeld voor deelnemers wiens certificaat ouder is dan één jaar maar niet ouder dan 15 maanden. Als dit op jou van toepassing is, kun je je inschrijven voor deze ééndaagse cursus. Klik gewoon op de rode knop “Kies datum & locatie” om je plek te reserveren.

Vrijstelling

Beschik je over een geldig EHBO diploma? Dan kom je mogelijk in aanmerking voor vrijstelling van bepaalde cursusonderdelen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over deze vrijstellingsmogelijkheden. Bij Veiligheidscirkel streven we ernaar om jouw leerervaring zo effectief en efficiënt mogelijk te maken.

Vanaf 129,-

Checkmark Zelf online voorbereiden
Checkmark Alle kennis in een halve dag

Liever een training op locatie?

Al voordelig bij 6 personen

Vraag een offerte aan

Zoek BHV Herhaling in de buurt

Filter Filters

Type
Taal
Provincie Dropdown

Filter Locaties

>
2023

dec

2024

jan

2024

feb

Praktijkgerichte cursus
Erkend certificaat
Maatwerkoplossingen
Persoonlijke aandacht
Veiligheidscirkel
Handelsweg 35 Unit 33-35
1525RG Wormerveer
Bel 075 615 1045
Voor alle vragen over cursussen, aanvragen informatie of offertes