Blusmiddelen

Brandblusser keuren, verzeker jezelf van effectieve veiligheid

Een goed functionerende brandblusser kan het verschil maken tussen kleine schade en grote rampen. Periodieke keuring van brandblussers is daarom van vitaal belang voor een veilige omgeving. Bij TOP Blusser begrijpen we het belang van brandblusser keuring en bieden we professioneel onderhoud en controle van al je blusmiddelen.

Kennismakingspakket

Onze eenmalige brandblusser controle is perfect voor een snelle en grondige beoordeling van je brandbeveiliging. We inspecteren al je brandblussers, lossen problemen op en houden ze in topconditie.

11,-
Vanaf

Samenwerkingspakket

Ons driejarige samenwerkingspakket omvat jaarlijkse brandblussercontroles, onderhoud en vervanging tegen gereduceerde prijs. Krijg expertise en blijf op de lange termijn veilig. Investeer in de veiligheid van je bedrijf met dit pakket.

9,50,-
Vanaf

*prijzen die worden aangegeven zijn per product onder controle & onderhoud en per jaar.

Brandblussers controle en brandblusser onderhoud

Bij TOP Blusser staat veiligheid voorop. Onze deskundige technici voeren grondige brandblusser controle uit om ervoor te zorgen dat je brandblussers altijd in topconditie zijn. Van visuele inspecties tot tests van de functionaliteit en druk, we zorgen ervoor dat elk aspect van je blusmiddelen wordt gecontroleerd. Onze keuring houdt ook rekening met de kosten van brandblusser keuring en biedt betrouwbare veiligheid zonder verrassingen.

Keuring brandslanghaspels, maximaliseer brandveiligheid

Een brandslanghaspel is een cruciaal blusmiddel dat altijd klaar moet zijn voor gebruik. Onze keuring brandslanghaspels service zorgt ervoor dat jouw brandslanghaspels aan alle normen voldoen. Onze technici controleren niet alleen de haspels zelf, maar ook de aansluitingen en functionaliteit. Met professioneel onderhoud en keuring houden we de veiligheid binnen handbereik.

Of het nu gaat om brandblusser keuring, controle van brandblussers of keuring brandslanghaspels, TOP Blusser biedt uitgebreid onderhoud en keuringen van al je blusmiddelen. Onze diensten omvatten ook onderhoud van blusmiddelen en controle van brandblusapparaten. Met onze betrouwbare service blijft je brandbeveiliging optimaal functioneren. Neem vandaag nog contact op om je blusmiddelen te laten keuren en te zorgen voor maximale veiligheid binnen je bedrijf.

Neem contact op met uw persoonlijke specialist

Fabian Klinkenberg

Accountmanager

+31 (0) 6 41 00 42 72
fabian@veiligheidscirkel.nl

Al meer dan 10 jaar succesvol
bij onze klanten

Snelle service
Deskundige controleurs
Geen verborgen kosten
Alles onder één dak
Veiligheidscirkel
Handelsweg 35 Unit 33-35
1525RG Wormerveer
Bel 075 615 1045
Voor alle vragen over cursussen, aanvragen informatie of offertes