Onderhoud noodverlichting

Bij TOP Blusser begrijpen we het belang van goed functionerende noodverlichting als het gaat om veiligheid in noodsituaties. Onze professionele teams staan klaar om ervoor te zorgen dat je noodverlichting altijd betrouwbaar en operationeel is, zodat jouw bedrijf en medewerkers te allen tijde veilig zijn.

Kennismakingspakket

Onze eenmalige noodverlichting controle is de ideale oplossing om ervoor te zorgen dat je noodverlichtingssystemen in topconditie verkeren. We voeren grondige inspecties uit en zorgen ervoor dat je aan alle wettelijke eisen voldoet.

11,-
Vanaf

Samenwerkingspakket

Laat ons de verantwoordelijkheid dragen voor jouw noodverlichting. We houden je systemen up-to-date, inclusief tests en rapportages om de veiligheid te waarborgen. Investeer in duurzame noodverlichtingsoplossingen voor de lange termijn.

9,50,-
Vanaf

*prijzen die worden aangegeven zijn per product onder controle & onderhoud en per jaar.

Keuring noodverlichting is een verplichte maatregel

Noodverlichting is niet alleen een veiligheidsvoorziening, maar ook een wettelijke vereiste. Bij TOP Blusser bieden we uitgebreide keuringen en controles van noodverlichting aan om ervoor te zorgen dat jouw systemen aan alle vereiste normen voldoen. Onze experts inspecteren grondig jouw noodverlichtingssystemen en zorgen voor gedetailleerde rapporten die aan alle wettelijke eisen voldoen.

Het onderhoud van noodverlichting is niet alleen een verplichting, maar ook een essentiële stap om de veiligheid van jouw bedrijf en medewerkers te garanderen. Bij TOP Blusser bieden we hoogwaardige diensten voor onderhoud en keuring van noodverlichting, zodat je met een gerust hart kunt vertrouwen op de veiligheid van jouw locatie. Neem contact met ons op voor een zorgeloze benadering van noodverlichting onderhoud en keuring.

Jaarlijks onderhoud noodverlichting bespaart risico’s

Wettelijk gezien is jaarlijks onderhoud van noodverlichting verplicht. Dit komt voort uit het belang van veiligheid in gebouwen. Onze gecertificeerde technici voeren grondige controles uit om ervoor te zorgen dat je noodverlichting voldoet aan de wettelijke normen. Tijdens dit onderhoud worden niet alleen de fysieke componenten van de noodverlichting geïnspecteerd, maar wordt ook de prestatie ervan getest om te garanderen dat het in geval van nood correct functioneert.

Neem contact op met uw persoonlijke specialist

Fabian Klinkenberg

Accountmanager

+31 (0) 6 41 00 42 72
fabian@veiligheidscirkel.nl

Al meer dan 10 jaar succesvol
bij onze klanten

Snelle service
Deskundige controleurs
Geen verborgen kosten
Alles onder één dak
Veiligheidscirkel
Handelsweg 35 Unit 33-35
1525RG Wormerveer
Bel 075 615 1045
Voor alle vragen over cursussen, aanvragen informatie of offertes