Over Ons

In een wereld waar bedrijfsveiligheid van cruciaal belang is, is Veiligheidscirkel jouw betrouwbare partner. We begrijpen dat veiligheid niet slechts een woord is, maar een gemoedsrust die elk bedrijf, elke werknemer en elk project verdient.

Bij Veiligheidscirkel staat jouw veiligheid voorop, en we brengen dit tot uiting door een uitgebreid scala aan diensten aan te bieden, ondersteund door onze TOP Bedrijven:

Ontdek al onze vertakkingen!

TOP BHV

TOP BHV is gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige BHV-trainingen. We bieden een breed scala aan cursussen, variërend van BHV Basis tot Ploegleider BHV en Eerste Hulp. Onze ervaren instructeurs zorgen voor interactieve en praktijkgerichte trainingssessies die zijn afgestemd op de specifieke behoeften en doelstellingen van jouw organisatie. Daarnaast bieden we ook cursussen op locatie aan, zodat je in een vertrouwde omgeving kunt leren en oefenen.

TOP VCA

TOP VCA is jouw partner voor VCA-certificering en -opleidingen. We bieden uitgebreide trainingen om ervoor te zorgen dat jouw medewerkers voldoen aan de eisen van de VCA-normen en veilig kunnen werken op locaties met verhoogd risico. Met onze praktische en doelgerichte aanpak helpen we jouw organisatie om veiligheidsnormen te handhaven en ongevallen te voorkomen.

TOP Jobs

TOP Jobs is ons toonaangevende recruitmentbureau dat zich richt op het matchen van gekwalificeerde professionals met banen op het gebied van veiligheid, beveiliging en EHBO. We werken nauw samen met bedrijven om de juiste kandidaten te vinden die voldoen aan de vereisten van de functie en de bedrijfscultuur. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe uitdaging in de veiligheidssector of als werkgever gekwalificeerd personeel zoekt, TOP Jobs helpt je graag verder.

TOP Safety & Security

TOP Safety & Security biedt complete oplossingen op het gebied van veiligheid en beveiliging. Van risicoanalyse en beveiligingsplannen tot het leveren van beveiligingspersoneel en het implementeren van veiligheidssystemen, wij zorgen voor een veilige omgeving voor jouw organisatie. Onze experts hebben uitgebreide ervaring in verschillende sectoren en staan klaar om jouw veiligheidsbehoeften te vervullen.

TOP Brandwachten

TOP Brandwachten biedt professionele brandwachten en veiligheidspersoneel voor evenementen, bouwplaatsen en andere situaties waar extra brandveiligheid vereist is. Onze gecertificeerde brandwachten zijn getraind om snel te reageren in noodsituaties en de veiligheid van mensen en eigendommen te waarborgen. Met onze expertise zorgen we ervoor dat jouw evenement of bouwplaats voldoet aan de brandveiligheidsvoorschriften.

Bij Veiligheidscirkel streven we ernaar om een uitgebreide en op maat gemaakte leerervaring te bieden. Onze deskundige instructeurs en adviseurs zorgen voor hoogwaardige trainingen, advies op maat en praktische oplossingen voor bedrijfsveiligheid. We werken nauw samen met onze klanten om een veilige werkomgeving te creëren en hen te helpen voldoen aan de wettelijke vereisten.

We nodigen je uit om contact met ons op te nemen en meer te ontdekken over hoe Veiligheidscirkel en onze TOP Bedrijven jouw organisatie kunnen ondersteunen bij het creëren van een veilige en gezonde werkomgeving.

Bij Veiligheidscirkel zijn we gepassioneerd over jouw veiligheid en streven we ernaar om een veilige en gezonde werkomgeving te creëren voor jouw organisatie. Onze deskundige instructeurs, adviseurs en medewerkers werken nauw samen met jou om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. Jouw veiligheid is onze drijfveer, en we zijn er trots op om een integraal onderdeel van jouw succesverhaal te zijn.

Waarom kiezen voor Veiligheidscirkel?

  • Kwaliteit en Expertise: Met jarenlange ervaring bieden we hoogwaardige trainingen en veiligheidsdiensten, ondersteund door gecertificeerde experts in hun vakgebied.
  • Maatwerk: We begrijpen dat elk bedrijf uniek is. Onze diensten zijn volledig aanpasbaar aan jouw specifieke behoeften en bedrijfsomgeving.
  • Efficiëntie: Onze trainingen zijn niet alleen effectief, maar ook efficiënt. We begrijpen dat tijd kostbaar is en bieden daarom praktijkgerichte sessies die zich richten op relevante situaties.
  • Samenwerking: Bij Veiligheidscirkel geloven we in samenwerken. We zijn er om jou te ondersteunen en te begeleiden op weg naar een veiligere werkomgeving.
  • Volledige Ondersteuning: Of je nu op zoek bent naar opleiding, advies of complete veiligheidsoplossingen, we bieden een uitgebreide reeks diensten om aan al jouw veiligheidsbehoeften te voldoen.

Wanneer je voor Veiligheidscirkel kiest, kies je voor gemoedsrust, effectiviteit en samenwerking. We nodigen je uit om contact met ons op te nemen en te ontdekken hoe Veiligheidscirkel jou kan helpen bij het creëren van een veilige en gezonde werkomgeving. Samen bouwen we aan een veiliger Nederland en een succesvolle toekomst.

Expertise en ervaring
Maatwerkoplossingen
Praktijkgericht leren
Klantgerichte benadering
Veiligheidscirkel
Handelsweg 35 Unit 33-35
1525RG Wormerveer
Bel 075 615 1045
Voor alle vragen over cursussen, aanvragen informatie of offertes