Over Ons

Ontdek al onze vertakkingen!

TOP BHV

TOP BHV is gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige BHV-trainingen. We bieden een breed scala aan cursussen, variërend van BHV Basis tot Ploegleider BHV en Eerste Hulp. Onze ervaren instructeurs zorgen voor interactieve en praktijkgerichte trainingssessies die zijn afgestemd op de specifieke behoeften en doelstellingen van jouw organisatie. Daarnaast bieden we ook cursussen op locatie aan, zodat je in een vertrouwde omgeving kunt leren en oefenen.

TOP Blusser

TOP Blusser is gespecialiseerd in brandbeveiliging en levert hoogwaardige brandblussers en brandbeveiligingsapparatuur. We bieden een breed assortiment aan brandblussers en andere brandpreventiemiddelen om ervoor te zorgen dat jouw organisatie voorbereid is op brandincidenten. Onze deskundige adviseurs staan klaar om jou te helpen bij het kiezen van de juiste brandblussers en het opstellen van een effectief brandveiligheidsplan.

TOP VCA

TOP VCA is jouw partner voor VCA-certificering en -opleidingen. We bieden uitgebreide trainingen om ervoor te zorgen dat jouw medewerkers voldoen aan de eisen van de VCA-normen en veilig kunnen werken op locaties met verhoogd risico. Met onze praktische en doelgerichte aanpak helpen we jouw organisatie om veiligheidsnormen te handhaven en ongevallen te voorkomen.

TOP Jobs

TOP Jobs is ons toonaangevende recruitmentbureau dat zich richt op het matchen van gekwalificeerde professionals met banen op het gebied van veiligheid, beveiliging en EHBO. We werken nauw samen met bedrijven om de juiste kandidaten te vinden die voldoen aan de vereisten van de functie en de bedrijfscultuur. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe uitdaging in de veiligheidssector of als werkgever gekwalificeerd personeel zoekt, TOP Jobs helpt je graag verder.

TOP Safety & Security

TOP Safety & Security biedt complete oplossingen op het gebied van veiligheid en beveiliging. Van risicoanalyse en beveiligingsplannen tot het leveren van beveiligingspersoneel en het implementeren van veiligheidssystemen, wij zorgen voor een veilige omgeving voor jouw organisatie. Onze experts hebben uitgebreide ervaring in verschillende sectoren en staan klaar om jouw veiligheidsbehoeften te vervullen.

TOP Brandwachten

TOP Brandwachten biedt professionele brandwachten en veiligheidspersoneel voor evenementen, bouwplaatsen en andere situaties waar extra brandveiligheid vereist is. Onze gecertificeerde brandwachten zijn getraind om snel te reageren in noodsituaties en de veiligheid van mensen en eigendommen te waarborgen. Met onze expertise zorgen we ervoor dat jouw evenement of bouwplaats voldoet aan de brandveiligheidsvoorschriften.

Bij Veiligheidscirkel streven we ernaar om een uitgebreide en op maat gemaakte leerervaring te bieden. Onze deskundige instructeurs en adviseurs zorgen voor hoogwaardige trainingen, advies op maat en praktische oplossingen voor bedrijfsveiligheid. We werken nauw samen met onze klanten om een veilige werkomgeving te creëren en hen te helpen voldoen aan de wettelijke vereisten.

We nodigen je uit om contact met ons op te nemen en meer te ontdekken over hoe Veiligheidscirkel en onze TOP Bedrijven jouw organisatie kunnen ondersteunen bij het creëren van een veilige en gezonde werkomgeving.

Welkom bij Veiligheidscirkel, dé toonaangevende organisatie op het gebied van bedrijfsveiligheid en BHV-trainingen. Bij Veiligheidscirkel geloven we dat veiligheid de hoogste prioriteit heeft en dat een goed voorbereide en getrainde organisatie essentieel is voor een veilige werkomgeving.

Waarom kiezen voor Veiligheidscirkel?

Wanneer het aankomt op bedrijfsveiligheid, zijn de cijfers met betrekking tot BHV verontrustend. Jaarlijks vinden er ongeveer 300.000 ongevallen plaats waarbij EHBO noodzakelijk is, waarvan 1 op de 10 slachtoffers moet worden opgenomen in het ziekenhuis. Daarnaast worden wekelijks ongeveer 300 Nederlanders getroffen door een hartaanval, waarbij slechts 5-10% overleeft. Maar er is goed nieuws!

Bij Veiligheidscirkel begrijpen we het belang van een effectieve BHV-training. Daarom bieden we hoogwaardige BHV-cursussen aan, waarmee je in slechts één dag een BHV Basisdiploma kunt behalen en in een halve dag je BHV Herhalingscertificaat kunt vernieuwen. Onze trainingen zijn altijd praktijkgericht en specifiek afgestemd op de risico’s die jouw bedrijf mogelijk kan tegenkomen. Bovendien bieden we cursussen op locatie aan, zodat je de training kunt laten plaatsvinden binnen de vertrouwde omgeving van jouw bedrijf.

Onze BHV-cursussen worden op verschillende locaties in heel Nederland gegeven, zodat je altijd een training kunt volgen die gemakkelijk bereikbaar is. Daarnaast bieden we aantrekkelijke kortingen voor cursussen op locatie met zes of meer deelnemers. Hierbij profiteer je niet alleen van een op maat gemaakte training die is afgestemd op de specifieke behoeften van jouw bedrijf, maar ook van de kostenbesparing en het gemak van het trainen op je eigen locatie.

Bij Veiligheidscirkel staan we bekend om onze hoogwaardige cursussen en scherpe prijzen. We begrijpen dat een goede BHV-training van levensbelang kan zijn en daarom zetten we ons in om de beste en meest efficiënte cursussen aan te bieden. Kies voor Veiligheidscirkel en investeer in de veiligheid van jouw bedrijf en medewerkers.

Expertise en ervaring
Maatwerkoplossingen
Praktijkgericht leren
Klantgerichte benadering
Veiligheidscirkel
Handelsweg 35 Unit 33-35
1525RG Wormerveer
Bel 075 615 1045
Voor alle vragen over cursussen, aanvragen informatie of offertes