BHV Cursus op Locatie

Bij TOP BHV begrijpen we dat elke organisatie uniek is en specifieke behoeften heeft als het gaat om BHV-trainingen. Daarom bieden wij uitgebreide BHV-cursussen aan op eigen locatie. Onze trainingen zijn beschikbaar in zowel het Engels als het Nederlands en kunnen worden gegeven in een klassikale setting of via E-Learning.

Incompany trainingen bieden veel voordelen. Het is praktisch, flexibel en bevordert de teambuilding binnen jouw organisatie. Onze ervaren instructeurs passen de cursusinhoud aan op de specifieke kenmerken en omstandigheden van jouw bedrijf, zodat de training direct toepasbaar is in de eigen werkomgeving.

We streven naar een uitgebreide en op maat gemaakte leerervaring. Onze instructeurs bieden interactieve trainingssessies die zijn afgestemd op de behoeften en doelstellingen van jouw organisatie. Of je nu kiest voor klassikale theorie of E-Learning, wij zorgen ervoor dat jouw medewerkers de nodige BHV-vaardigheden en vertrouwen ontwikkelen om snel en effectief te handelen in noodsituaties.

Kies voor de voordelen van BHV-training op eigen locatie en versterk de veiligheidscultuur binnen jouw organisatie. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en ontdek hoe TOP BHV jouw team kan helpen trainen op de plek waar ze zich het meest op hun gemak voelen: jullie eigen locatie.

Voordelen bij het trainen op eigen locatie

  • Maatwerk: Het volgen van BHV-cursussen op eigen locatie biedt het voordeel van maatwerk. Onze ervaren instructeurs passen de cursusinhoud aan op basis van de specifieke risico’s en behoeften van jouw organisatie. Hierdoor wordt de training relevanter en kunnen de deelnemers hun eigen werkomgeving beter begrijpen, kennen en herkennen.
  • Kostenbesparing: Training op eigen locatie kan kostenefficiënter zijn dan het sturen van medewerkers naar externe trainingslocaties. Er zijn geen reiskosten of accommodatiekosten verbonden aan het volgen van de cursus op eigen locatie. Bovendien kunnen grotere groepen medewerkers tegelijkertijd worden getraind, waardoor de kosten per deelnemer worden verlaagd.
  • Praktische relevantie: Door de cursus op eigen locatie te volgen, kunnen deelnemers oefenen en leren in een omgeving die hen vertrouwd is. Ze kunnen specifieke noodsituaties simuleren en oefenen met de aanwezige middelen en procedures. Dit vergroot de praktische relevantie van de training en helpt medewerkers om beter voorbereid te zijn op noodsituaties in hun eigen werkomgeving.
  • Teambuilding: Training op eigen locatie biedt de mogelijkheid om als team samen te werken en te oefenen. Medewerkers kunnen in hun eigen vertrouwde omgeving communiceren en samenwerken, wat de teambuilding en samenhang binnen de organisatie bevordert. Dit is vooral waardevol bij de training van ploegleiders en het coördineren van BHV-activiteiten.

Neem contact op met uw persoonlijke specialist

Fabian Klinkenberg

Accountmanager

+31 (0) 6 41 00 42 72
fabian@veiligheidscirkel.nl

Al meer dan 10 jaar succesvol
bij onze klanten

Praktijkgerichte cursus
Erkend certificaat
Maatwerkoplossingen
Persoonlijke aandacht
Veiligheidscirkel
Handelsweg 35 Unit 33-35
1525RG Wormerveer
Bel 075 615 1045
Voor alle vragen over cursussen, aanvragen informatie of offertes