Ontruimingsplattegrond

Bij TOP BHV begrijpen we het belang van duidelijke en up-to-date ontruimingsplattegronden voor een veilige werkomgeving. Een ontruimingsplattegrond biedt cruciale informatie en helpt medewerkers en bezoekers om snel en veilig het pand te verlaten in geval van een noodsituatie.

Onze ervaren professionals ontwerpen ontruimingsplattegronden die voldoen aan de geldende normen en richtlijnen, zoals de NEN 1414. We zorgen ervoor dat de plattegronden duidelijk en overzichtelijk zijn, met heldere vluchtroutes, nooduitgangen, verzamelplaatsen en de locatie van brandblusmiddelen en andere veiligheidsvoorzieningen.

Daarnaast kunnen we bestaande ontruimingsplattegronden herontwerpen en aanpassen aan eventuele veranderingen in het pand of de veiligheidseisen. Onze aanpak omvat een grondige intake, het tekenen van de plattegrond op basis van de werkelijke situatie, en het ophangen van de plattegronden op strategische locaties binnen het gebouw.

Met duidelijke en actuele ontruimingsplattegronden vergroot je de veiligheid en het bewustzijn van medewerkers en hulpverleners. Het is een essentieel onderdeel van een effectief ontruimingsplan en draagt bij aan een snelle en gecontroleerde evacuatie bij een noodsituatie.

Kies voor de expertise van TOP BHV en laat ons je helpen bij het ontwerpen of herzien van jouw ontruimingsplattegronden. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en ontdek hoe we jouw organisatie kunnen ondersteunen bij het creëren van een veilige werkomgeving.

Neem contact op met uw persoonlijke specialist

Fabian Klinkenberg

Accountmanager

+31 (0) 6 41 00 42 72
fabian@veiligheidscirkel.nl

Al meer dan 10 jaar succesvol
bij onze klanten

Praktijkgerichte cursus
Erkend certificaat
Maatwerkoplossingen
Persoonlijke aandacht
Veiligheidscirkel
Handelsweg 35 Unit 33-35
1525RG Wormerveer
Bel 075 615 1045
Voor alle vragen over cursussen, aanvragen informatie of offertes