BHV Herhaling Cursus (hele dag)

Als ervaren BHV’er is het belangrijk om je kennis regelmatig op te frissen om adequaat te kunnen reageren op noodsituaties. Met de BHV Herhaling-cursus krijg je de mogelijkheid om je kennis en vaardigheden bij te werken volgens de nieuwste richtlijnen en technieken op het gebied van bedrijfshulpverlening.

Tijdens deze herhalingscursus worden belangrijke onderwerpen behandeld, zoals eerste hulp, reanimatie, brandbestrijding en ontruiming. Door middel van interactieve sessies en realistische oefeningen word je uitgedaagd om je vaardigheden toe te passen en te verbeteren, zodat je altijd klaar bent om te handelen in geval van nood.

Duur 09:00 tot 16:30u
Vooropleiding In het bezit van een geldig BHV certificaat
Te Behalen Certificaat Erkend BHV certificaat met een geldigheid van één jaar
Groepsgrootte Maximaal 13 personen

Voordelen

De herhalingscursus voor de BHV heeft verschillende voordelen. Zo ben jij het aanspreekpunt op de werkvloer en nog veel meer:

  • Fris je kennis van eerste hulp en levensreddende handelingen op om snel te kunnen reageren bij ongevallen.
  • Versterk je vaardigheden op het gebied van brandbestrijding en leer hoe je branden kunt herkennen en effectief kunt blussen.
  • Begrijp de procedures en technieken voor een gecontroleerde en efficiënte ontruiming van gebouwen.
  • Leer hoe je effectief kunt communiceren tijdens noodsituaties en hoe je omgaat met stressvolle situaties.

Blijf up-to-date: Door regelmatig de BHV Herhaling-cursus te volgen, blijf je bekwaam en up-to-date als BHV’er. Je bent altijd op de hoogte van de nieuwste richtlijnen en technieken, waardoor je effectief kunt handelen in noodsituaties.

Versterk je zelfvertrouwen: Het opfrissen van je kennis en vaardigheden vergroot je zelfvertrouwen en vermogen om snel en doeltreffend te handelen bij noodgevallen. Je bent beter voorbereid op mogelijke risico’s op de werkvloer.

Toon betrokkenheid: Door regelmatig de herhalingscursus te volgen, toon je betrokkenheid bij de veiligheid van jezelf en anderen. Je laat zien dat je je verantwoordelijkheden serieus neemt en bereid bent om te handelen in geval van nood.

Vrijstelling

In het bezit van een geldig EHBO diploma? Dan kun je wellicht vrijstelling krijgen voor deze onderdelen. Neem contact met ons op met betrekking tot deze vrijstelling.

Vanaf 189,-

Checkmark In één dag up-to-date
Checkmark Inclusief lotus

Liever een training op locatie?

Al voordelig bij 6 personen

Vraag een offerte aan

Zoek BHV Herhaling hele dag in de buurt

Filter Filters

Type
Taal
Provincie Dropdown

Filter Locaties

>
2024

apr

2024

mei

2024

jun

Wormerveer
Praktijkgerichte cursus
Erkend certificaat
Maatwerkoplossingen
Persoonlijke aandacht
Veiligheidscirkel
Handelsweg 35 Unit 33-35
1525RG Wormerveer
Bel 075 615 1045
Voor alle vragen over cursussen, aanvragen informatie of offertes