Ontruimingsplan

Een goed ontruimingsplan of bedrijfsnoodplan is essentieel voor de veiligheid van jouw organisatie en haar medewerkers. Bij TOP BHV begrijpen we het belang van een gedegen plan en bieden we uitgebreide ondersteuning bij het opstellen ervan.

Onze ervaren professionals helpen je bij het creëren van een maatwerk ontruimingsplan of bedrijfsnoodplan dat voldoet aan de geldende normen en richtlijnen. We zorgen ervoor dat het plan afgestemd is op de specifieke risico’s en behoeften van jouw organisatie.

Een goed ontruimingsplan of bedrijfsnoodplan bevat duidelijke instructies en procedures voor het veilig verlaten van het pand in geval van nood, zoals bij brand, een gaslek of een andere calamiteit. Het plan identificeert vluchtroutes, nooduitgangen en verzamelplaatsen, en voorziet in de benodigde hulpmiddelen en communicatiemiddelen.

Bij TOP BHV kunnen we jouw ontruimingsplan of bedrijfsnoodplan verzorgen of updaten, zodat het altijd actueel en effectief is. We zorgen ervoor dat jouw medewerkers goed zijn voorbereid en weten hoe ze moeten handelen in geval van een noodsituatie.

Investeer vandaag nog in de veiligheid van jouw organisatie en laat TOP BHV je helpen bij het opstellen van een professioneel ontruimingsplan of bedrijfsnoodplan. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en ontdek hoe we jouw organisatie kunnen ondersteunen bij het waarborgen van een veilige werkomgeving.

Neem contact op met uw persoonlijke specialist

Fabian Klinkenberg

Accountmanager

+31 (0) 6 41 00 42 72
fabian@veiligheidscirkel.nl

Al meer dan 10 jaar succesvol
bij onze klanten

Praktijkgerichte cursus
Erkend certificaat
Maatwerkoplossingen
Persoonlijke aandacht
Veiligheidscirkel
Handelsweg 35 Unit 33-35
1525RG Wormerveer
Bel 075 615 1045
Voor alle vragen over cursussen, aanvragen informatie of offertes