Risico Inventarisatie en – Evaluatie (RI&E)

Bij TOP BHV begrijpen we hoe belangrijk het is om een veilige en gezonde werkomgeving te creëren. Daarom bieden we een uitgebreide Risico Inventarisatie en -Evaluatie (RI&E) aan. Een gedegen RI&E is essentieel om risico’s te identificeren en beheersen, en te voldoen aan de wettelijke verplichtingen.

Onderzoek toont keer op keer aan dat een goede RI&E de veiligheid en gezondheid van medewerkers bevordert en de productiviteit verhoogt. Onze deskundige adviseurs helpen je bij het uitvoeren van een grondige RI&E, waarbij we specifiek kijken naar de risico’s binnen jouw organisatie.

Met onze RI&E ontvang je een gedetailleerd rapport met aanbevelingen om risico’s effectief aan te pakken. We zorgen ervoor dat je op de hoogte bent van de actuele wet- en regelgeving en ondersteunen je bij het implementeren van de benodigde maatregelen.

Investeer in de veiligheid en gezondheid van je medewerkers door een RI&E uit te laten voeren door TOP BHV. Neem vandaag nog contact met ons op voor deskundig advies en ondersteuning. Samen zorgen we voor een veilige werkomgeving waarin iedereen zich kan ontwikkelen en floreren.

Neem contact op met uw persoonlijke specialist

Fabian Klinkenberg

Accountmanager

+31 (0) 6 41 00 42 72
fabian@veiligheidscirkel.nl

Al meer dan 10 jaar succesvol
bij onze klanten

Praktijkgerichte cursus
Erkend certificaat
Maatwerkoplossingen
Persoonlijke aandacht
Veiligheidscirkel
Handelsweg 35 Unit 33-35
1525RG Wormerveer
Bel 075 615 1045
Voor alle vragen over cursussen, aanvragen informatie of offertes