AED Cursus op Locatie

TOP BHV biedt niet alleen BHV-trainingen op eigen locatie aan, maar ook AED (Automatische Externe Defibrillator) cursussen. Deze cursussen zijn speciaal ontworpen om medewerkers voor te bereiden op het gebruik van een AED in noodsituaties. Het unieke aspect van onze AED cursussen is dat ze op eigen locatie kunnen worden gegeven, waardoor ze volledig kunnen worden afgestemd op de specifieke behoeften en omstandigheden van jouw organisatie.

Voordelen van training op eigen locatie:

  • Maatwerk: Het volgen van een AED cursus op eigen locatie biedt het voordeel van maatwerk. Onze ervaren instructeurs passen de cursusinhoud aan op basis van de specifieke kenmerken en omstandigheden van jouw organisatie. Hierdoor wordt de training relevanter en kunnen de deelnemers leren hoe ze een AED effectief kunnen gebruiken in hun eigen werkomgeving.
  • Kostenbesparing: Training op eigen locatie kan kostenefficiënter zijn dan het sturen van medewerkers naar externe trainingslocaties. Er zijn geen reiskosten of accommodatiekosten verbonden aan het volgen van de cursus op eigen locatie. Bovendien kunnen grotere groepen medewerkers tegelijkertijd worden getraind, waardoor de kosten per deelnemer worden verlaagd.
  • Praktische relevantie: Door de cursus op eigen locatie te volgen, kunnen deelnemers oefenen en leren in een omgeving die hen vertrouwd is. Ze kunnen specifieke scenario’s simuleren en oefenen met de aanwezige AED-apparatuur. Dit vergroot de praktische relevantie van de training en helpt medewerkers om beter voorbereid te zijn op noodsituaties binnen hun eigen werkomgeving.
  • Teamwork: Training op eigen locatie biedt de mogelijkheid om als team samen te werken en te oefenen. Medewerkers kunnen in hun eigen vertrouwde omgeving communiceren en samenwerken, wat de teambuilding en samenhang binnen de organisatie bevordert. Dit is vooral waardevol bij het gebruik van een AED, waar snel en efficiënt teamwork van cruciaal belang is.

Kortom, het volgen van een AED cursus op eigen locatie bij Veiligheidscirkel en TOP BHV biedt maatwerk, kostenbesparing, praktische relevantie en teamwork. Onze ervaren instructeurs zorgen voor een leerervaring die afgestemd is op de specifieke behoeften van jouw organisatie, waardoor jouw medewerkers optimaal voorbereid zijn om een AED effectief te gebruiken binnen hun eigen werkomgeving.

Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden voor een AED cursus op eigen locatie te bespreken en jouw medewerkers te voorzien van de benodigde kennis en vaardigheden om levens te redden in noodsituaties.

Neem contact op met uw persoonlijke specialist

Fabian Klinkenberg

Accountmanager

+31 (0) 6 41 00 42 72
fabian@veiligheidscirkel.nl

Al meer dan 10 jaar succesvol
bij onze klanten

Praktijkgerichte cursus
Erkend certificaat
Maatwerkoplossingen
Persoonlijke aandacht
Veiligheidscirkel
Handelsweg 35 Unit 33-35
1525RG Wormerveer
Bel 075 615 1045
Voor alle vragen over cursussen, aanvragen informatie of offertes