Ontruimingsoefening op Locatie

Ontruimingsoefeningen zijn net zo belangrijk als AED en BHV trainingen, zeker op eigen locatie. Deze oefeningen zijn speciaal ontworpen om medewerkers voor te bereiden op het gecontroleerd en efficiënt evacueren van een gebouw in geval van een noodsituatie. Het bijzondere aan onze ontruimingsoefeningen is dat ze op maat gemaakt zijn voor jouw eigen locatie, waardoor ze volledig kunnen worden afgestemd op de specifieke behoeften en omstandigheden van jouw organisatie.

Het uitvoeren van ontruimingsoefeningen op eigen locatie bij Veiligheidscirkel en TOP BHV biedt een praktijkgerichte benadering, kostenbesparing, een locatiespecifieke aanpak en bevordert teamwork en communicatie. Onze ervaren instructeurs zorgen voor oefeningen die zijn afgestemd op de specifieke behoeften en omstandigheden van jouw organisatie, waardoor jouw medewerkers optimaal voorbereid zijn om gecontroleerd en efficiënt te evacueren in noodsituaties binnen hun eigen werkomgeving.

Voordelen van ontruimingsoefeningen op eigen locatie:

  • Praktijkgericht: Het uitvoeren van ontruimingsoefeningen op jouw eigen locatie biedt een realistische en praktijkgerichte leerervaring. Medewerkers kunnen de evacuatieprocedures oefenen in de werkelijke omgeving waarin ze dagelijks werken. Dit vergroot het begrip en de bekendheid met de specifieke uitdagingen en obstakels die zich kunnen voordoen bij een daadwerkelijke evacuatie.
  • Kostenbesparend: Het uitvoeren van ontruimingsoefeningen op eigen locatie kan kostenefficiënt zijn. Er zijn geen extra kosten verbonden aan het huren van externe trainingslocaties. Bovendien kunnen grotere groepen medewerkers tegelijkertijd worden getraind, waardoor de kosten per deelnemer worden verlaagd.
  • Locatiespecifieke aanpak: Onze instructeurs passen de ontruimingsoefeningen aan op basis van de unieke kenmerken en indeling van jouw locatie. Hierdoor krijgen medewerkers inzicht in de specifieke evacuatieroutes, nooduitgangen en verzamelplaatsen die relevant zijn voor hun eigen werkomgeving. Dit bevordert een beter begrip van de procedures en vergroot de efficiëntie tijdens een daadwerkelijke evacuatie.
  • Teamwork en communicatie: Ontruimingsoefeningen op eigen locatie bieden de mogelijkheid om als team samen te werken en de communicatie te versterken. Medewerkers kunnen vertrouwd raken met de rolverdeling en de samenwerking in noodsituaties. Het bevordert een snelle en effectieve communicatie tussen teamleden, wat essentieel is voor een succesvolle evacuatie.

Neem contact op met uw persoonlijke specialist

Fabian Klinkenberg

Accountmanager

+31 (0) 6 41 00 42 72
fabian@veiligheidscirkel.nl

Al meer dan 10 jaar succesvol
bij onze klanten

Praktijkgerichte cursus
Erkend certificaat
Maatwerkoplossingen
Persoonlijke aandacht
Veiligheidscirkel
Handelsweg 35 Unit 33-35
1525RG Wormerveer
Bel 075 615 1045
Voor alle vragen over cursussen, aanvragen informatie of offertes