BHV-Vaardig

Bij TOP BHV bieden wij een vernieuwende aanpak voor bedrijfshulpverlening in de zorg: BHV-vaardig. Met BHV-vaardig bereiden we jouw hele organisatie voor op calamiteiten door alle medewerkers basiskennis en -vaardigheden bij te brengen. Hierdoor wordt de BHV-organisatie efficiënter, slagvaardiger en voldoet het aan de NEN8112 en het Bouwbesluit.

De vernieuwde Arbocatalogus voor Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorg (VVT) ondersteunt dit concept door aan te bevelen dat alle medewerkers betrokken worden bij de BHV-organisatie en daaraan bijdragen.

Met BHV-vaardig bereiken we een hogere kwaliteit tegen lagere kosten doordat er minder gecertificeerde BHV’ers nodig zijn en de instructie grotendeels intern kan plaatsvinden. Daarnaast lossen we de worsteling met roosters op, omdat er minder gecertificeerde BHV’ers nodig zijn. Wij begeleiden en ondersteunen jouw organisatie van A tot Z bij de implementatie van deze vernieuwende aanpak.

Voordelen

 De voordelen op een rij:

  • Iedereen is voorbereid en weet wat zijn/haar taak is;
  • Grotere effectiviteit en veiligheid;
  • Lagere kosten;
  • Flexibeler roosteren.

Informatie aanvragen

Wil je weten hoe jouw organisatie BHV-vaardig gemaakt kan worden? Bel ons voor een vrijblijvende afspraak of vul het formulier hieronder in om de voordelen binnen jouw organisatie samen te bespreken.

Neem contact op met uw persoonlijke specialist

Fabian Klinkenberg

Accountmanager

+31 (0) 6 41 00 42 72
fabian@veiligheidscirkel.nl

Al meer dan 10 jaar succesvol
bij onze klanten

Praktijkgerichte cursus
Erkend certificaat
Maatwerkoplossingen
Persoonlijke aandacht
Veiligheidscirkel
Handelsweg 35 Unit 33-35
1525RG Wormerveer
Bel 075 615 1045
Voor alle vragen over cursussen, aanvragen informatie of offertes