BHV Basis E-learning Cursus (incl. 1 Dag Praktijk)

De BHV Basis e-learning inclusief 1 praktijkdag-cursus biedt een flexibele manier om je kennis van bedrijfshulpverlening bij te werken. Deze cursus combineert e-learning modules die je op je eigen tempo kunt volgen, met een praktijkdag waarin je de opgedane kennis kunt toepassen en je vaardigheden kunt trainen.

Tijdens de e-learning modules leer je over belangrijke onderwerpen zoals eerste hulp, brandbestrijding, ontruiming en communicatie. De praktijkdag biedt de mogelijkheid om onder begeleiding van ervaren instructeurs praktijkoefeningen uit te voeren en feedback te ontvangen.

Duur 1 dag
Tijdsduur 09:00 tot 16:30
Studiebelasting E-Learning (3-4 uur)
Certificaat Erkend BHV certificaat met een geldigheid van één jaar
Groepsgrootte Maximaal 13 personen

Inhoud

Met de cursus via internet kun je je gemakkelijk op een zelfgekozen tijdstip en plaats voorbereiden op de ééndaagse praktijkopleiding. Let wel op, cursisten moeten de e-learning voldoende hebben afgerond om te mogen deelnemen aan de praktijk onderdelen.

  • Bestudeer de theoretische aspecten van bedrijfshulpverlening op je eigen tempo met behulp van interactieve e-learning modules.
  • Pas je opgedane kennis toe tijdens de praktijkdag, waarin je vaardigheden kunt oefenen en feedback kunt ontvangen van ervaren instructeurs.
  • Leer hoe je effectief kunt handelen bij noodsituaties, zowel op theoretisch als praktisch niveau.
  • Versterk je communicatie- en samenwerkingsvaardigheden tijdens realistische scenario-oefeningen.

Voordelen

Flexibel leren: Met de BHV Basis e-learning inclusief 1 praktijkdag-cursus kun je op je eigen tempo studeren en je kennis updaten. Je hebt de vrijheid om de e-learning modules op elk gewenst moment te volgen en kunt je studie aanpassen aan je persoonlijke schema.

Praktijkervaring: De praktijkdag biedt een waardevolle gelegenheid om je vaardigheden te trainen en te versterken onder begeleiding van ervaren instructeurs. Je kunt je kennis direct toepassen in realistische scenario’s, waardoor je zelfvertrouwen en bekwaamheid als BHV’er groeien.

Efficiënt leren: Door de combinatie van e-learning en praktijkervaring kun je je kennis op een efficiënte manier vergroten. Je krijgt een uitgebreid begrip van bedrijfshulpverlening en hebt de kans om je vaardigheden te verbeteren in een gecontroleerde omgeving.

Vanaf 219,-

Checkmark Praktijkcursus in één dag
Checkmark Zelf online voorbereiden

Liever een training op locatie?

Al voordelig bij 6 personen

Vraag een offerte aan

Zoek BHV Basis E-Learning cursus in de buurt

Filter Filters

Type
Taal
Provincie Dropdown
Praktijkgerichte cursus
Erkend certificaat
Maatwerkoplossingen
Persoonlijke aandacht
Veiligheidscirkel
Handelsweg 35 Unit 33-35
1525RG Wormerveer
Bel 075 615 1045
Voor alle vragen over cursussen, aanvragen informatie of offertes