BHV Advies

Bekijk het advies van TOP BHV hier. Krijg inzicht in bedrijfshulpverlening en veiligheid. Leer hoe je je organisatie kunt voorbereiden op calamiteiten en ongevallen.

BHV Cursussen

Ontdek de verschillende cursussen die wij aanbieden op het gebied van bedrijfshulpverlening. Versterk je vaardigheden en vergroot je kennis om een veiligere werkomgeving te creëren.

BHV Cursus op Locatie

Bij TOP BHV bieden we de mogelijkheid om de cursus op eigen locatie te volgen. Leer efficiënt en gemakkelijk op jouw vertrouwde werkplek.

AED Cursus op Locatie

Leer levens redden met de AED-training op jouw eigen locatie. Gemak en vertrouwdheid komen samen, terwijl je leert hoe je snel en effectief kunt handelen in noodsituaties.

Ploegleider op Locatie

Onze praktijkgerichte Ploegleider BHV Training kan volledig op jouw locatie worden georganiseerd. Leer essentiële vaardigheden, pas wet- en regelgeving toe, en train jouw BHV-ploeg.

Ontruimingsoefeningen

Maak je organisatie veerkrachtig met ontruimingsoefeningen op jouw eigen locatie. Leer hoe je snel en georganiseerd kunt evacueren tijdens noodsituaties en minimaliseer risico's voor jouw team.

Portofoontraining

Praktische portofoontraining voor BHV'ers zorgt voor effectieve communicatie tijdens noodsituaties. Leer de essentiële vaardigheden, communicatieprotocollen en pas ze toe in realistische scenario's.

Preventiemedewerker

De preventiemedewerker cursus biedt theoretische kennis en praktische vaardigheden voor een veilige werkomgeving. Arbowet, RI&E, en plan van aanpak worden behandeld.

TOP geregeld met TOP BHV

Bij TOP BHV vind je alles wat je nodig hebt voor effectieve bedrijfshulpverlening. Verken ons menu met advies, cursussen, cursuslocaties, maatwerkopties en ontruimingsoefeningen. Onze BHV-cursussen bieden de ideale mix van kennis en praktische training.

Kies voor gemak met cursussen op eigen locatie en vergroot de inzetbaarheid van jouw team. Leer levensreddende vaardigheden en verbeter de veiligheid op jouw werkplek. Wacht niet langer, schrijf je in voor een BHV-cursus bij TOP BHV en laat ons je begeleiden op jouw weg naar veiligheid.

Vanaf 219,-

BHV Basis E-learning Cursus (incl. 1 Dag Praktijk)

Flexibel leren met praktijkervaring.

Checkmark Praktijkcursus in één dag
Checkmark Zelf online voorbereiden
20
jun
Eerstvolgende uitvoering
Amsterdam West
Vanaf 189,-

BHV Herhaling Cursus (hele dag)

Houd je kennis up-to-date voor een veilige werkomgeving

Checkmark In één dag up-to-date
Checkmark Inclusief lotus
20
jun
Eerstvolgende uitvoering
Amsterdam West
Vanaf 239,-

BHV Basis E-learning Cursus Engelstalig (incl. 1 Dag Praktijk)

De Engelstalige cursus met een online voorbereiding op de praktijkdag.

Checkmark Praktijkcursus in één dag
Checkmark Zelf online voorbereiden
21
jun
Eerstvolgende uitvoering
Capelle aan den IJssel

Een aantal van onze klanten

Het laatste TOP BHV nieuws

Vacature: Administratieve Duizendpoot
Vacature: Administratieve Duizendpoot

Veiligheidscirkel, onderdeel van BHVNederland, redt mensenlevens door het verzorgen van op maat gemaakte praktijkgerichte trainingen, het geven van advies op…

Het nut van het inhuren van BHV- en EHBO-medewerkers
Het nut van het inhuren van BHV- en EHBO-medewerkers

In een werkomgeving kunnen noodsituaties en ongevallen zich onverwachts voordoen. Het hebben van goed opgeleide bedrijfshulpverleners (BHV) en EHBO-medewerkers is…

De waarde van BHV’ers bij medische noodgevallen op de werkplek
De waarde van BHV’ers bij medische noodgevallen op de werkplek

Op de werkplek kunnen zich onverwachte medische noodgevallen voordoen. Het hebben van goed opgeleide bedrijfshulpverleners (BHV’ers) is van onschatbare waarde…

075 615 1045
Contact
Praktijkgerichte cursus
Erkend certificaat
Maatwerkoplossingen
Persoonlijke aandacht
Veiligheidscirkel
Handelsweg 35 Unit 33-35
1525RG Wormerveer
Bel 075 615 1045
Voor alle vragen over cursussen, aanvragen informatie of offertes