Portofoontraining

BHV’ers spelen een cruciale rol bij het waarborgen van de veiligheid op de werkvloer. In geval van een noodsituatie, zoals een brand of een ongeval, is het van vitaal belang dat BHV’ers snel en effectief kunnen communiceren met elkaar en met de hulpdiensten. Portofoons zijn een belangrijk hulpmiddel dat hiervoor wordt gebruikt.

Tijdens de portofoontraining leren BHV’ers de essentiële vaardigheden en communicatieprotocollen die nodig zijn voor het effectief gebruik van portofoons in noodsituaties.

Investeer in de veiligheid en effectieve communicatie van jouw BHV-team met onze portofoontraining. Verbeter de respons op noodsituaties en waarborg de veiligheid van alle werknemers.

De training omvat onder andere

  • Werking van portofoons: BHV’ers leren hoe ze de portofoon correct kunnen bedienen, inclusief het in- en uitschakelen, het instellen van kanalen en het gebruik van verschillende functies.
  • Communicatieprotocollen: BHV’ers krijgen inzicht in de juiste communicatieprotocollen die moeten worden gevolgd tijdens noodsituaties. Ze leren hoe ze duidelijk en beknopt kunnen communiceren, met gebruik van standaardtermen en procedures.
  • Simulaties en oefeningen: BHV’ers worden betrokken bij realistische simulaties van noodsituaties, waarin ze de geleerde vaardigheden kunnen toepassen. Dit stelt hen in staat om te oefenen met het opzetten van effectieve communicatiekanalen en het coördineren van de respons.
  • Noodscenario’s: De training omvat een bespreking van verschillende noodsituaties die kunnen voorkomen op de werkvloer, zoals brand, ongevallen of evacuaties. BHV’ers leren hoe ze specifieke communicatietechnieken kunnen toepassen in deze scenario’s.

Neem contact op met uw persoonlijke specialist

Fabian Klinkenberg

Accountmanager

+31 (0) 6 41 00 42 72
fabian@veiligheidscirkel.nl

Al meer dan 10 jaar succesvol
bij onze klanten

Praktijkgerichte cursus
Erkend certificaat
Maatwerkoplossingen
Persoonlijke aandacht
Veiligheidscirkel
Handelsweg 35 Unit 33-35
1525RG Wormerveer
Bel 075 615 1045
Voor alle vragen over cursussen, aanvragen informatie of offertes