Ploegleider BHV op eigen locatie

Bij de Veiligheidscirkel begrijpen we dat het belangrijk is om jouw Ploegleider BHV goed op te leiden, zodat hij/zij taken effectief kan uitvoeren. Daarom bieden we een praktijkgerichte Ploegleider BHV Training die volledig op jouw eigen locatie kan worden georganiseerd.

Inhoud van de training

Tijdens onze ééndaagse cursus leer je niet alleen theoretische kennis, maar ook de praktische vaardigheden die essentieel zijn voor een Ploegleider BHV. Je leert hoe je een BHV-ploeg succesvol kunt leiden en hoe je de wet- en regelgeving voor bedrijfshulpverlening praktisch kunt toepassen. Daarnaast krijg je inzicht in het omzetten van een BHV-plan van papier naar de werkvloer en leer je hoe je jouw BHV-ploeg kunt trainen en voorbereiden op incidenten. Communicatie speelt hierbij een centrale rol, omdat effectieve communicatie van cruciaal belang is in noodsituaties.

Praktijkervaring en certificering

Tijdens de training krijg je de mogelijkheid om praktijkervaring op te doen. Door middel van realistische oefenscenario’s ervaar je hoe het is om een BHV-ploeg daadwerkelijk te leiden en te handelen in noodsituaties. Je leert effectief te communiceren met jouw team en andere hulpverleners. Het praktijkexamen beoordeelt jouw inzet aan de hand van een verrichtingenlijst. Bij het succesvol afronden van het examen ontvang je het certificaat ‘Ploegleider BHV’, waarmee je aantoont over de benodigde vaardigheden te beschikken.

Flexibiliteit en maatwerk

Bij de Veiligheidscirkel begrijpen we dat flexibiliteit belangrijk is voor jouw organisatie. Daarom bieden we de mogelijkheid om de training op jouw eigen locatie te organiseren. Of je nu een klein bedrijf, een grote organisatie of een vrienden- of familiegroep bent, we passen ons aan jouw behoeften aan. We stellen de training samen op basis van jouw specifieke situatie en doelen. Hierdoor kunnen we de training volledig afstemmen op de behoeften van jouw Ploegleider BHV en jouw organisatie.

Professionele trainers en optimale planning

Onze professionele trainers hebben uitgebreide ervaring in de branche en zorgen voor een interactieve en leerzame training. Ze delen hun kennis en expertise op een praktische manier, waardoor deelnemers direct kunnen toepassen wat ze leren. We plannen de training op een moment dat voor jou en jouw team het beste uitkomt. Zo kun je de training inpassen in de drukke agenda van jouw organisatie en ervoor zorgen dat jouw Ploegleider BHV de juiste kennis en vaardigheden ontwikkelt.

 

Laat je gegevens hieronder achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Selecteer welke cursussen je op eigen locatie wilt organiseren. Een combinatie van meerdere cursussen is mogelijk.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem contact op met uw persoonlijke specialist

Fabian Klinkenberg

Accountmanager

+31 (0) 6 41 00 42 72
fabian@veiligheidscirkel.nl

Al meer dan 10 jaar succesvol
bij onze klanten

Praktijkgerichte cursus
Erkend certificaat
Maatwerkoplossingen
Persoonlijke aandacht
Veiligheidscirkel
Handelsweg 35 Unit 33-35
1525RG Wormerveer
Bel 075 615 1045
Voor alle vragen over cursussen, aanvragen informatie of offertes