BHV Basis

Bij TOP BHV bieden we een breed scala aan BHV (Bedrijfshulpverlening) cursussen aan die kunnen worden gevolgd op eigen locatie. Of het nu gaat om het trainen van medewerkers in basisvaardigheden of het bijwerken van kennis en vaardigheden van ervaren BHV’ers, wij hebben de juiste cursus voor elke behoefte.

Onze BHV-cursussen zijn ontworpen om bedrijven en organisaties te helpen een veilige werkomgeving te creëren en hun personeel voor te bereiden op noodsituaties. Het unieke aspect van onze cursussen is dat ze op eigen locatie kunnen worden gegeven, waardoor ze volledig kunnen worden afgestemd op de specifieke behoeften en omstandigheden van jouw organisatie.

Voordelen van cursus op eigen locatie:

  • Maatwerk: Het volgen van BHV-cursussen op eigen locatie biedt het voordeel van maatwerk. Onze ervaren instructeurs passen de cursusinhoud aan op basis van de specifieke risico’s en behoeften van jouw organisatie. Hierdoor wordt de training relevanter en kunnen de deelnemers hun eigen werkomgeving beter begrijpen, kennen en herkennen.
  • Kostenbesparing: Training op eigen locatie kan kostenefficiënter zijn dan het sturen van medewerkers naar externe trainingslocaties. Er zijn geen reiskosten of accommodatiekosten verbonden aan het volgen van de cursus op eigen locatie. Bovendien kunnen grotere groepen medewerkers tegelijkertijd worden getraind, waardoor de kosten per deelnemer worden verlaagd.
  • Praktische relevantie: Door de cursus op eigen locatie te volgen, kunnen deelnemers oefenen en leren in een omgeving die hen vertrouwd is. Ze kunnen specifieke noodsituaties simuleren en oefenen met de aanwezige middelen en procedures. Dit vergroot de praktische relevantie van de training en helpt medewerkers om beter voorbereid te zijn op noodsituaties in hun eigen werkomgeving.
  • Teambuilding: Training op eigen locatie biedt de mogelijkheid om als team samen te werken en te oefenen. Medewerkers kunnen in hun eigen vertrouwde omgeving communiceren en samenwerken, wat de teambuilding en samenhang binnen de organisatie bevordert. Dit is vooral waardevol bij de training van ploegleiders en het coördineren van BHV-activiteiten.

Kortom, het volgen van BHV-cursussen op eigen locatie bij Veiligheidscirkel en TOP BHV biedt maatwerk, kostenbesparing, praktische relevantie en teambuilding. Onze ervaren instructeurs zorgen voor een leerervaring die afgestemd is op de specifieke behoeften van jouw organisatie, waardoor jouw medewerkers optimaal voorbereid zijn op noodsituaties binnen hun eigen werkomgeving.

Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden voor BHV-training op eigen locatie te bespreken en jou

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Selecteer welke cursussen je op eigen locatie wilt organiseren. Een combinatie van meerdere cursussen is mogelijk.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem contact op met uw persoonlijke specialist

Fabian Klinkenberg

Accountmanager

+31 (0) 6 41 00 42 72
fabian@veiligheidscirkel.nl

Al meer dan 10 jaar succesvol
bij onze klanten

Praktijkgerichte cursus
Erkend certificaat
Maatwerkoplossingen
Persoonlijke aandacht
Veiligheidscirkel
Handelsweg 35 Unit 33-35
1525RG Wormerveer
Bel 075 615 1045
Voor alle vragen over cursussen, aanvragen informatie of offertes