BHV Herhaling

Als bedrijfshulpverlener begrijp je het belang van het behouden van je kennis en vaardigheden. Hoewel je het afgelopen jaar misschien geen noodsituaties hebt meegemaakt (afgezien van die ene pleister), weten we dat de kennis van je BHV-training na verloop van tijd kan vervagen. Daarom willen we je aanmoedigen om jaarlijks de BHV-herhalingstraining te volgen om je certificaat up-to-date te houden en met vertrouwen op te kunnen treden wanneer het er echt toe doet.

De BHV-herhalingstraining is gericht op het opfrissen van je bestaande kennis en het bieden van nieuwe inzichten in de nieuwste richtlijnen en procedures. Deze praktijkgerichte training stelt je in staat om je vaardigheden te oefenen en te verbeteren, zodat je snel en effectief kunt handelen in geval van een noodsituatie. Of het nu gaat om reanimatie, het gebruik van een AED of het blussen van een beginnende brand, tijdens deze training krijg je de gelegenheid om je kennis op te frissen en te versterken.

Wat de BHV-herhalingstraining nog aantrekkelijker maakt, is dat het een korte, maar waardevolle investering van je tijd is. Met een duur van één dag en flexibele tijden van 9:00 tot 16:30 kun je de training gemakkelijk inpassen in je drukke agenda.

De cursus op eigen locatie?

Dat is mogelijk bij ons. Of je nu een klein bedrijf hebt of een grotere organisatie, deze training kan bij jou plaatsvinden. Dit biedt voordelen zoals maatwerk, kostenbesparing en het betrekken van al je collega’s bij dezelfde training. Het zorgt ervoor dat iedereen binnen jouw organisatie op de hoogte is van de juiste procedures en protocollen.

Voor deze cursus op locatie is een minimale groepsgrootte van zes personen voordelig, maar niet vereist. Het enige wat we nodig hebben, is een ruime kantine of hal. Voor de brandtraining is een open ruimte, zoals een parkeerplaats, handig (maar niet noodzakelijk voor VR-trainingen).

Onze cursussen op locatie zijn beschikbaar op elk gewenst moment: doordeweeks, in het weekend en zelfs ’s avonds. Op deze manier kunnen we jou en je team leren hoe je levens kunt redden!

Waarom zou je je kennis laten vervagen als je de kans hebt om deze op te frissen en te versterken? Investeer in jezelf en je vaardigheden door jaarlijks de BHV-herhalingstraining te volgen. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons je helpen om snel en effectief te kunnen handelen in noodsituaties.

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Selecteer welke cursussen je op eigen locatie wilt organiseren. Een combinatie van meerdere cursussen is mogelijk.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Praktijkgerichte cursus
Erkend certificaat
Maatwerkoplossingen
Persoonlijke aandacht
Veiligheidscirkel
Handelsweg 35 Unit 33-35
1525RG Wormerveer
Bel 075 615 1045
Voor alle vragen over cursussen, aanvragen informatie of offertes