AED Controle en onderhoud

AED Onderhoud: Houd je apparaat in TOP-conditie

Een AED (Automatische Externe Defibrillator) is een levensreddend apparaat dat bijdraagt aan snelle en effectieve hulp bij hartstilstanden. Om er zeker van te zijn dat je AED altijd klaar is voor gebruik, is periodiek onderhoud essentieel. TOP Blusser biedt professioneel AED onderhoud en keuring, inclusief vervanging van de AED batterij.

Een AED keuring is cruciaal voor de veiligheid

TOP Blusser begrijpt dat een goed functionerende AED van cruciaal belang is. Onze deskundige technici zorgen voor grondige AED keuringen die voldoen aan de hoogste normen. Dit omvat niet alleen visuele inspecties, maar ook tests van de AED accu en functionaliteit. Het jaarlijks onderhoud van je AED verzekert dat dit levensreddende apparaat in optimale conditie blijft.

De AED batterij vervangen zorgt voor betrouwbare prestaties

De batterij van een AED heeft een beperkte levensduur. Het vervangen van de AED batterij op het juiste moment is van vitaal belang om ervoor te zorgen dat het apparaat klaar is om levens te redden wanneer dat nodig is. Onze professionele service omvat niet alleen het vervangen van de AED batterij, maar ook een volledige controle om ervoor te zorgen dat je AED blijft voldoen aan de hoogste standaarden.

Wil je onnodige zorgen vermijden en er zeker van zijn dat je AED altijd gereed is om levens te redden? Kies voor ons AED onderhoudscontract en geniet van jaarlijkse AED controle en batterij vervanging, zonder verrassende kosten. Bij TOP Blusser zorgen we ervoor dat je AED in topconditie is, zodat je met vertrouwen kunt handelen in noodsituaties. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie over onze AED onderhoudsdiensten.

Neem contact op met uw persoonlijke specialist

Fabian Klinkenberg

Accountmanager

+31 (0) 6 41 00 42 72
fabian@veiligheidscirkel.nl

Al meer dan 10 jaar succesvol
bij onze klanten

Snelle service
Deskundige controleurs
Geen verborgen kosten
Alles onder één dak
Veiligheidscirkel
Handelsweg 35 Unit 33-35
1525RG Wormerveer
Bel 075 615 1045
Voor alle vragen over cursussen, aanvragen informatie of offertes