Brandwachten

Ervaren brandwachten met Rijksdiploma of Nikta-certificering voor toezicht en preventief optreden bij brandgevaarlijke situaties.

Mangatwachten

Mangatwachten zijn essentieel bij werkzaamheden in besloten ruimten. Ze bewaken de veiligheid, controleren de omstandigheden en hebben de juiste certificaten en opleidingen.

Gasmeetkundige

Veilig werken op de werkplek met metingen van gevaarlijke stoffen en dampen. Onze gasmeetdeskundigen zorgen ervoor dat alles in orde is en er geen onveilige situaties plaatsvinden.

Specialist brandpreventie

Ons ervaren team biedt advies en ondersteuning op het gebied van brandveiligheid, met controle van vluchtroutes en inspecties van brandbeveiligingsinstallaties.

Voor Kandidaten

Wil je een belangrijke rol spelen in het waarborgen van brandveiligheid en het beschermen van levens? Overweeg dan om een Brandwacht te worden!

Voor Werkgevers

Het is verplicht, al dan niet op verzoek van bevoegd gezag, om een brandwacht in te huren wanneer je de brandveiligheid moet waarborgen.

Brandveilig met TOP Brandwachten

Bij TOP Brandwachten begrijpen we de urgentie van brandveiligheid en bieden we een breed scala aan diensten om uw organisatie te ondersteunen. Of het nu gaat om onderbezetting, vakantieperiodes of de aanwezigheid van gevaarlijke stoffen, onze vakbekwame en gediplomeerde brandwachten staan voor je klaar.

Onze brandwachten, met ervaring bij veiligheidsregio's in Nederland, zijn experts in het voorkomen van verdere escalatie bij calamiteiten. Ze zijn niet alleen rijks gediplomeerd of Nikta gecertificeerd, maar ook volledig gediplomeerde BHV-adviseurs. Ze kunnen zelfs optreden als aanvullende BHV-ers op jouw locatie, mocht dat nodig zijn. Daarnaast bieden we gespecialiseerde gasmetingen aan om de veiligheid op de werkplek te waarborgen. Of het nu gaat om uitdamping, gevaarlijke gassen of begassing, onze gasmeetdeskundigen zorgen voor een veilige werkomgeving door de omstandigheden te meten en te controleren.

Een aantal van onze klanten

Het laatste TOP Brandwachten nieuws

Vacature: Administratieve Duizendpoot
Vacature: Administratieve Duizendpoot

Veiligheidscirkel, onderdeel van BHVNederland, redt mensenlevens door het verzorgen van op maat gemaakte praktijkgerichte trainingen, het geven van advies op…

Ben jij een ervaren monteur blusmiddelen?
Ben jij een ervaren monteur blusmiddelen?

Binnen de Veiligheidscirkel zijn wij op zoek naar een ervaren monteur blusmiddelen! Wie zijn wij? Bij Veiligheidscirkel vind je alle…

De waarde van een brandwacht bij brandveiligheid
De waarde van een brandwacht bij brandveiligheid

Brandwachten spelen een essentiële rol bij het waarborgen van brandveiligheid in diverse situaties. Of het nu gaat om bouwplaatsen, evenementen…

075 615 1045
Contact
Uitgebreide kennis en ervaring
Meerdere specialisaties
Erkende certificeringen
Snelle service
Veiligheidscirkel
Handelsweg 35 Unit 33-35
1525RG Wormerveer
Bel 075 615 1045
Voor alle vragen over cursussen, aanvragen informatie of offertes