Voor werkgevers

TOP Safety Jobs, een vertakking van Veiligheidscirkel, is jouw partner in gekwalificeerd veiligheidspersoneel. Wij bieden gespecialiseerde diensten op het gebied van veiligheid, preventie, EHBO, brandwacht, veiligheidswacht en beveiliging. Als expert op dit gebied, staan wij klaar om jouw organisatie te voorzien van de juiste professionals.

Heb je behoefte aan tijdelijke arbeidskrachten vanwege ziekte, piekwerkzaamheden, of wil je flexibiliteit in de personeelsbezetting? TOP Safety Jobs kan voor jou één of meerdere flexkrachten vinden. Dit kunnen ervaren uitzendkrachten zijn of ZZP’ers met de benodigde expertise. Laat ons weten welke vacature je wilt invullen, en wij gaan direct op zoek naar de meest geschikte en gemotiveerde kandidaat. Voor de samenwerking met een uitzendkracht stellen we een duidelijke uitzendovereenkomst op, waarin alle details worden vastgelegd.

Naast flexkrachten kunnen wij ook de werving en selectie van nieuw personeel voor jouw bedrijf verzorgen. Wij nemen dit tijdrovende proces uit handen en zorgen voor een zorgvuldige selectie van kandidaten. Met ons uitgebreide netwerk en gebruik van verschillende kanalen vinden we de meest veelbelovende kandidaten die passen bij jouw organisatie. Samen bepalen we wie wordt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek.

Wil je verzekerd zijn van gekwalificeerd veiligheidspersoneel? TOP Safety Jobs staat voor je klaar! Neem vrijblijvend contact met ons op via het onderstaande formulier! Ontdek hoe wij jouw bedrijf kunnen voorzien van de beste professionals op het gebied van veiligheid en beveiliging. Samen zorgen we voor een veilige werkomgeving voor jouw medewerkers!

Groot bereik
Goed voor werkgever en werknemer
Geen kleine letters
Betrouwbare partner
Veiligheidscirkel
Handelsweg 35 Unit 33-35
1525RG Wormerveer
Bel 075 615 1045
Voor alle vragen over cursussen, aanvragen informatie of offertes