Voor werkgevers

Bij Veiligheidscirkel begrijpen we hoe belangrijk het is om de brandveiligheid te waarborgen. Daarom bieden wij 24/7 de mogelijkheid om één of meerdere brandwachten in te huren, zowel voor eenmalige als langdurige projecten. Hier zijn enkele voorbeelden waarbij onze brandwachten ingezet kunnen worden.

Toezicht bij werkzaamheden aan jouw pand: Onze brandwachten houden toezicht op de brandveiligheid en treden op bij calamiteiten, bijvoorbeeld bij brandgevaarlijke werkzaamheden zoals dakwerkzaamheden met branders.

Toezicht tijdens evenementen: Het kan verplicht zijn om Rijksgediplomeerde brandwachten in te huren bij evenementen. Wij zorgen ervoor dat jouw evenement veilig verloopt.

Brandwachten in zorginstellingen: Ook in zorginstellingen kan het verplicht zijn om Rijksgediplomeerde brandwachten in te huren. Onze brandwachten waarborgen de veiligheid van patiënten, medewerkers en bezoekers.

Naast deze situaties verhuren wij onze brandwachten ook voor diverse andere werkzaamheden bij verschillende organisaties. Neem vrijblijvend contact met ons op via 075-6151045 of info@veiligheidscirkel.nl. Je kunt ons ook een vraag stellen via het onderstaande formulier.

Heb je vandaag een brandwacht nodig? Bel ons nu en wij gaan direct voor je aan de slag!

Uitgebreide kennis en ervaring
Meerdere specialisaties
Erkende certificeringen
Snelle service
Veiligheidscirkel
Handelsweg 35 Unit 33-35
1525RG Wormerveer
Bel 075 615 1045
Voor alle vragen over cursussen, aanvragen informatie of offertes