Voor kandidaten

Bij Safety & Security ligt onze focus, zoals de naam al doet vermoeden, op veiligheidsgerelateerde functies. We hebben vacatures voor Middelbare Veiligheidskundigen (MVK), Hogere Veiligheidskundigen (HVK), en voor iedereen die op zoek is naar een baan op het gebied van veiligheid. Denk hierbij aan functies zoals preventie, EHBO, brandwacht, veiligheidswacht en beveiliging.

We bieden verschillende mogelijkheden om aan de slag te gaan: als uitzendkracht, ZZP’er, of via Werving & Selectie. Als uitzendkracht krijg je bij ons een uitzendovereenkomst voor het werk dat je gaat uitvoeren bij onze opdrachtgever. Ben je een ZZP’er, dan bepaal je zelf je werktijden en het soort werk dat je wilt doen. Laat ons weten waar je naar op zoek bent, en wij gaan voor jou op zoek naar interessante opdrachten. Met Werving & Selectie treed je direct in dienst bij onze opdrachtgever en kom je op hun loonlijst te staan.

Wil je een nieuwe flexibele of vaste baan? Schrijf je dan nu direct in via het onderstaande formulier of bekijk eerst onze actuele vacatures.

Zodra we je inschrijving en CV hebben ontvangen, nemen we direct contact met je op. We willen graag meer over je weten, zoals je beschikbaarheid en ambities, zodat we het beste uit jou kunnen halen. We kijken niet alleen naar je kennis en werkervaring, maar hechten ook veel waarde aan je persoonlijkheid. Ons streven is om de juiste medewerker op de juiste plek te plaatsen en daarom besteden we veel persoonlijke aandacht aan het selectieproces. Door goed te luisteren naar wat onze opdrachtgevers belangrijk vinden, inclusief de bedrijfscultuur en omgangsvormen, streven we naar een goede persoonlijke match. Het totaalplaatje moet kloppen, zodat jij de beste kans hebt om je droombaan te vinden bij een fantastische werkgever!

24/7 inzetbaar
Landelijke dekking
Snelle service
Onze service vanaf één persoon
Veiligheidscirkel
Handelsweg 35 Unit 33-35
1525RG Wormerveer
Bel 075 615 1045
Voor alle vragen over cursussen, aanvragen informatie of offertes