Bouwplaatsbeveiliging

Onze ervaren beveiligers zorgen voor optimale beveiliging en toezicht, waardoor jouw bouwproject veilig en ongestoord kan plaatsvinden. Flexibel, proactief en in overeenstemming met regelgeving.

Evenementenbeveiliging

Ervaren beveiligers zorgen voor grondige voorbereiding, flexibel optreden en minimalisatie van risico's, zodat jij je kunt concentreren op een memorabele ervaring.

Verkeersregelaars

Als verkeersregelaar leer je verkeerssituaties inschatten, regels toepassen en effectief communiceren. Vergroot de verkeersveiligheid, ontwikkel jezelf professioneel en geniet van flexibele werkgelegenheid.

Beveiligers

TOP Safety & Security biedt op maat gemaakte beveiligingsoplossingen met hoogopgeleide beveiligers, geavanceerde technologie en voortdurende surveillance voor diverse locaties. Vertrouw op onze expertise en betrouwbaarheid.

Voor kandidaten

Bij Safety & Security, zoals de naam al doet vermoeden, ligt onze focus met name op veiligheidsgerelateerde functies.

Voor werkgevers

Bij Top Safety & Security zorgen we niet alleen voor flexkrachten, maar kunnen we ook je helpen bij het werven en selecteren van personeel voor jouw bedrijf.

Beveiliging en Veiligheid samen

TOP Safety & Security is jouw betrouwbare partner op het gebied van beveiliging en veiligheid. Of het nu gaat om het beveiligen van bouwplaatsen, het regelen van evenementenbeveiliging of het opleiden van verkeersregelaars, wij bieden een complete oplossing. Bij bouwplaatsbeveiliging zorgen onze ervaren beveiligers niet alleen voor de bescherming van kostbare materialen, maar ook voor het toezicht op veiligheidsmiddelen en het registreren van bezoekers. Met onze flexibele inzetbaarheid garanderen we een veilige werkomgeving voor jouw bouwproject

Voor evenementenbeveiliging leveren wij maatwerkoplossingen, waarbij we rekening houden met voorschriften en veiligheidsscans uitvoeren. Onze professionele beveiligers zijn getraind in controle- en fouilleerwerkzaamheden en creëren een gastvrije en veilige omgeving voor jouw gasten. Daarnaast bieden wij hoogwaardige verkeersregelaarscursussen, waar je essentiële kennis en vaardigheden opdoet om het verkeer te regelen en bij te dragen aan de verkeersveiligheid. Met een verkeersregelaarscertificaat vergroot je jouw professionele mogelijkheden en draag je bij aan een vlotte en veilige verkeersstroom.

Een aantal van onze klanten

Het laatste TOP Safety & Security nieuws

Vacature: Administratieve Duizendpoot
Vacature: Administratieve Duizendpoot

Veiligheidscirkel, onderdeel van BHVNederland, redt mensenlevens door het verzorgen van op maat gemaakte praktijkgerichte trainingen, het geven van advies op…

Ben jij een ervaren monteur blusmiddelen?
Ben jij een ervaren monteur blusmiddelen?

Binnen de Veiligheidscirkel zijn wij op zoek naar een ervaren monteur blusmiddelen! Wie zijn wij? Bij Veiligheidscirkel vind je alle…

Het belang van het inhuren van evenementenbeveiligers voor een succesvol evenement
Het belang van het inhuren van evenementenbeveiligers voor een succesvol evenement

Evenementen vormen een dynamische en drukke omgeving waarbij grote aantallen mensen samenkomen. Om de veiligheid van zowel bezoekers als organisatoren…

075 615 1045
Contact
24/7 inzetbaar
Landelijke dekking
Snelle service
Onze service vanaf één persoon
Veiligheidscirkel
Handelsweg 35 Unit 33-35
1525RG Wormerveer
Bel 075 615 1045
Voor alle vragen over cursussen, aanvragen informatie of offertes