Voor kandidaten

TOP Safety Jobs, een onderdeel van De Veiligheidscirkel, specialiseert zich in het vinden van geschikte kandidaten voor veiligheidsgerelateerde functies, waaronder Middelbare Veiligheidskundigen (MVK), Hogere Veiligheidskundigen (HVK), preventie, EHBO, brandwacht, veiligheidswacht en beveiliging. Bij ons zijn er diverse mogelijkheden om aan de slag te gaan, zoals uitzendwerk, ZZP-opdrachten en Werving & Selectie.

Wil jij een bijdrage leveren aan een veiligere wereld en ben je geïnteresseerd om via de Veiligheidscirkel te werken? Schrijf je dan in via het formulier op onze website. Na ontvangst van je inschrijving en CV, nemen we direct contact met je op om jouw profiel beter te leren kennen. We bespreken je beschikbaarheid en ambities. Bij TOP Safety Jobs hechten we veel waarde aan het vinden van de juiste kandidaat voor de juiste functie. We houden daarbij rekening met de bedrijfscultuur en omgangsvormen van de opdrachtgever. Ons doel is om ervoor te zorgen dat het totaalplaatje klopt, zodat je de beste kans hebt op die droombaan bij een fantastische werkgever.

Aarzel niet en zet vandaag nog de eerste stap naar jouw ideale veiligheidsfunctie! Schrijf je nu in en ontdek de mogelijkheden die TOP Safety Jobs voor jou kan bieden.

Groot bereik
Goed voor werkgever en werknemer
Geen kleine letters
Betrouwbare partner
Veiligheidscirkel
Handelsweg 35 Unit 33-35
1525RG Wormerveer
Bel 075 615 1045
Voor alle vragen over cursussen, aanvragen informatie of offertes