Flexkrachten

Heb je behoefte aan tijdelijke arbeidskrachten, bijvoorbeeld vanwege ziekte of piekwerkzaamheden, of kun je om welke reden dan ook niet goed inschatten hoeveel werk er is en voor hoelang? Top Safety Jobs kan dan voor jou op zoek gaan naar een of meerdere flexkrachten. Onze flexkrachten kunnen uitzendkrachten zijn, maar ook ZZP’ers. Meld je vacature bij ons aan en wij gaan direct op zoek naar geschikte en gemotiveerde kandidaten.

Als een uitzendkracht bij jou aan de slag gaat, leggen we de samenwerking vast in een uitzendovereenkomst. Hierin staat onder andere de duur van de werkzaamheden, het loon en tarief, en wie er aansprakelijk is. Wil je meer informatie over de inhoud en betekenis van een uitzendovereenkomst of wil je een aanvraag voor een uitzendkracht indienen? Neem vrijblijvend contact met ons op via 075-6151045 of via info@topsafetyjobs.nl.

ZZP’ers inhuren

Naast flexkrachten beschikken we over een netwerk van ervaren ZZP’ers voor zowel kleine als grote projecten. Je kunt al een ZZP’er van Top Safety Jobs inhuren voor een paar uur. Ons netwerk van zelfstandige professionals bestaat uit mensen met ruime ervaring op het gebied van veiligheid, zoals Middelbare Veiligheidskundigen, Hogere Veiligheidskundigen, preventie, EHBO, brandwacht, veiligheidswacht en beveiliging.

Waarom kies je voor flexkrachten van Top Safety Jobs?

  • Wij houden rekening met jouw wensen en eisen.
  • We zijn gespecialiseerd in vrijwel alle branches en vakgebieden.
  • Onze kandidaten voldoen aan de gewenste kwalificaties.
  • We beschikken over een grote pool van flexkrachten en een uitgebreid netwerk van ZZP’ers.
  • We verzorgen voor jou de werving en (voor)selectie.
  • We bieden ondersteuning, bijvoorbeeld bij de planning van grote aantallen flexmedewerkers.
  • We zijn helder, duidelijk en betrokken.

Wil je direct een aanvraag doen voor één of meerdere ZZP’ers voor jouw bedrijf? Neem vrijblijvend contact met ons op via 075-6151045 of via info@topsafetyjobs.nl.

24/7 inzetbaar
Landelijke dekking
Snelle service
Onze service vanaf één persoon
Veiligheidscirkel
Handelsweg 35 Unit 33-35
1525RG Wormerveer
Bel 075 615 1045
Voor alle vragen over cursussen, aanvragen informatie of offertes