AED Onderhoud en Controle

AED (Automatische Externe Defibrillator) is levensreddend bij hartstilstanden. TOP Blusser biedt periodiek AED onderhoud, keuring en batterijvervanging voor optimale veiligheid en prestaties.

Brandblusser Keuren en Controle

TOP Blusser biedt professionele keuring en onderhoud van brandblussers en brandslanghaspels. Veiligheid staat voorop; grondige controles waarborgen optimale brandbeveiliging.

Brandmeldinstallatie Onderhoud en Controle

TOP Blusser waarborgt veiligheid met onderhoud en controle van brandmeld- en ontruimingsinstallaties. Goed functionerende systemen zijn cruciaal; ze besparen tijd en redden levens.

EHBO Koffer Onderhoud en Controle

Een onvolledige EHBO-koffer kan gevaarlijk zijn. TOP Blusser zorgt voor volledige uitrusting. Wij bieden onderhoudsdiensten, controleren medische benodigdheden en houdbaarheidsdatum.

Noodverlichting Onderhoud

Met onze expertise garanderen we dat de noodverlichting voldoet aan de vereisten en altijd optimaal functioneert. Vertrouw op ons voor betrouwbare en veilige noodverlichting in jouw pand.

Controle en Onderhoud

Bij TOP Blusser staan we voor de veiligheid van jouw bedrijf. We bieden hoogwaardig onderhoud voor essentiële veiligheidselementen, zoals brandmeldinstallaties, noodverlichting, EHBO-koffers en AED-apparatuur. Met onze expertise en regelmatige controles zorgen we ervoor dat al je veiligheidsapparatuur in optimale staat verkeert en klaar is om levens te redden. Ons toegewijde team van professionals staat voor je klaar om ervoor te zorgen dat je voldoet aan de vereiste veiligheidsnormen. Kies voor TOP Blusser en creëer een veilige werkomgeving voor iedereen. Neem vandaag nog contact met ons op voor op maat gemaakte onderhoudsplannen en gemoedsrust.

Een aantal van onze klanten

Het laatste TOP Blusser nieuws

Vacature: Administratieve Duizendpoot
Vacature: Administratieve Duizendpoot

Veiligheidscirkel, onderdeel van BHVNederland, redt mensenlevens door het verzorgen van op maat gemaakte praktijkgerichte trainingen, het geven van advies op…

Ben jij een ervaren monteur blusmiddelen?
Ben jij een ervaren monteur blusmiddelen?

Binnen de Veiligheidscirkel zijn wij op zoek naar een ervaren monteur blusmiddelen! Wie zijn wij? Bij Veiligheidscirkel vind je alle…

De rol van BHV’ers bij brandpreventie en -bestrijding
De rol van BHV’ers bij brandpreventie en -bestrijding

Brandveiligheid is een belangrijk aspect in elke werkomgeving. BHV’ers spelen een essentiële rol bij brandpreventie en -bestrijding. Ze zijn getraind…

075 615 1045
Contact
Snelle service
Deskundige controleurs
Geen verborgen kosten
Alles onder één dak
Veiligheidscirkel
Handelsweg 35 Unit 33-35
1525RG Wormerveer
Bel 075 615 1045
Voor alle vragen over cursussen, aanvragen informatie of offertes